onsdag 14. juli 2010

Ferie

Norgesferie på Nordvestlandet venter, men ser ikke akkurat ut som vi får noen drømmesommer i år. Etter uker med regn der oppe, ser ikke meldingene noe særlig bedre ut fremover. Litt skuffelse for to små som er vant med bading, krabbefiske, vannballonger og springe i vannslangen hos bestemor og bestefar. I år blir det kanskje fyring i ovnen og fleece?? Jaja...håper meterologene tar feil (som de jo ofte gjør) slik at vi kan få noen etterlengtede solstråler på kroppen og litt velgjørende sommervarme. Ferien blir som regel kjekkere da, både for små og store :o) Kan bli litt tett og intenst med to uker innendørs...må nok pakke ned regntøyet slik at vi kan ta oss noen turer i fjellet eller ved fjorden....plukke litt blåbær kanskje?? Godt med ferie uansett :o)

Lene på Landet

2 kommentarer:

  1. Ingen ting er så vakkert som Norge, men når finværet uteblir (år etter år) blir det gjerne til at man sikrer seg med en tur til sørlige strøk.

    SvarSlett
  2. Tida fra midt i juli til et stykke ut i september er ofte den beste i Møre-/Trøndelagsområdet. Vær nå ikke alt for pessimistisk. Det er enda håp!

    SvarSlett

Blogglisten