fredag 6. august 2010

Toppnyhet??

Norske medier melder i dag at det er slutt mellom to profilerte kvinnelige håndballspillere, og da som en toppnyhet. Kjempeviktig nyhet, regner med at det faktum at de er lesbiske har noe å gjøre med den voldsomme omtalen bruddet deres får. Snakk om tabloid....men de får jo lesere da (deriblant meg som til og med blogger om det ;o)) Jaja, noen laster må en vel ha. Håper de takler bruddet bra, og klarer å omgås hverandre som kollegaer på samme håndballag...lykke til begge to :o)

Lene på Landet

3 kommentarer:

  1. Dette beinharde Lesper som ikke skyr en eneste mulighet for å få litt pr. Lespe propaganda på sinn verste. De fronter en mentalitet til yngre generasjoner om at håndball er en legitim arena for lesper og at det er helt normalt. Stakkars små.

    SvarSlett
  2. Min samboer og jeg har flyttet fra hverandre. Jeg håper at VG kan sende en journalist og en fotograf, og reservere hele førstesiden mandag. Dere skal få alle detaljer!

    SvarSlett
  3. Å være lesbe idag er tidbegrenset,under studier,idrettskarriere med mere så er det minst problemfyllt å være lesbe men når tida går så er det ikke så moro lell.Skjønner ikke at det skal være inn å være avikere.

    SvarSlett

Blogglisten